de Sluiswachter

Leven in de Brouwerij

De Brouwerij’ ligt centraal in die levendige Hulster binnenstad, binnen de stadswallen die zijn aangelegd tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Om de stadswallen heen ligt een stadsgracht en bovenop de stadswallen heeft u een eersteklas uitzicht over de historische binnenstad. In de binnenstad is het de combinatie van historische gebouwen, gezellige terrasjes, een verscheidenheid aan winkels en fraaie woonstraten, dat Hulst zo bijzonder maakt. De Bourgondische atmosfeer snuift u direct op als u een middagje in Hulst doorbrengt. Leven in de Brouwerij... pak uw kans en kom wonen, leven en genieten in Hulst!

Historie

Op de locatie waar appartementencomplex de Brouwerij zal verrijzen, werd vroeger een bekend Java-bier van hoge gisting gebrouwen, in brouwerij ‘de Halve Maan’. De keuze voor de naam van het nieuwe appartementcomplex was hierdoor dus snel gemaakt.

Tijdens de stadvernieuwingen eind jaren ‘60, waarbij de vele bedrijven in de binnenstad van Hulst buiten de wallen werden geherhuisvest, is de brouwerij ‘de Halve Maan’ door de gemeente opgekocht en gesloopt, waarbij het ‘s-Gravenhofplein is ontstaan. Het plein krijgt nu een passende en prachtige invulling in de vorm van ‘de Brouwerij’

Ligging & omgeving

De Brouwerij ligt op een prachtige, centrale locatie in de binnenstad van Hulst. De Vlaamse steden Antwerpen en Gent liggen in de nabije omgeving. En verder zijn ook de steden Breda en Rotterdam goed te bereiken vanaf Hulst.

De landelijke omgeving biedt veel mogelijkheden op het gebied van buitenrecreatie. Met 3,5 km aan wandelroute, kunt u heerlijk wandelen over de stadswallen. Een klein stukje buiten de kern Hulst is het heerlijk om even de benen strekken in de bossen rond Clinge en Sint Jansteen. Deze prachtige wandelgebieden met veel verschillende planten en dieren bieden alle ruimte en rust.

Appartementen

Stads en toch rustig wonen, dat is waar de Brouwerij voor staat. Dit uit zich in de 35 fraaie appartementen met ieder zijn eigen karakter. Er zijn maar liefst 15 verschillende appartemententypes beschikbaar, dat maakt de Brouwerij zo speciaal.

De Brouwerij heeft aan de Kloostergang een fraaie hoofdentree die ingang biedt naar de appartementen op de verschillende etages. Alle etages zijn bereikbaar door middel van lift en trap. Op de begane grond zijn tevens de bergingen van de appartementen voorzien. Parkeren kan op het achterterrein waar zowel garageboxen als parkeerplaatsen zijn voorzien.

De penthouses zijn modern met expressieve architectuur, met een knipoog naar Amsterdamse grachtenpanden en sluiten perfect aan op de natuurlijke én stadse omgeving. Grote raampartijen en ruim terras zorgen voor veel lichtinval en dragen bij aan een optimale ruimtelijke beleving van uw appartement.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn in De Brouwerij Hulst? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel naar (+31) (0)114 76 05 00

Naar de appartementen