de Sluiswachter

Wonen in Hulst

Hier aan de Belgische grens proef je een mengeling van Zeeuwse en Vlaamse sferen. Het beste van twee werelden komt hier samen. Het leven is Bourgondisch en de mensen zijn gemoedelijk. Zeker in de historische stad Hulst, waar de winkels elke dag van de week open zijn en waar het wemelt van de leuke cafeetjes en restaurantjes. Hulstenaren zijn een gastvrij volk en waarderen de geneugten van het leven. We leven hier in alles op de grens. In Hulst is het goed leven, wonen en werken. De vestingstad Hulst is het centrum van Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Een echt hart met prachtige historische wallen.

Culinair genieten

Hulst en Zeeuws-Vlaanderen bieden heel wat specialiteiten. De lekkerbekken komen hier aan hun trekken! Onze Bourgondische streek kent meer restaurants en culinaire genoegens dan we kunnen opnoemen. Hulst is onmiskenbaar een bourgondische stad. Dit is te zien aan de vele horecagelegenheden die er zijn. Het is heerlijk toeven op de vele terrasjes in Hulst.

Op zondagen is het dan ook zaak om op tijd aanwezig te zijn om een plekje te bemachtigen. De meeste terrassen zijn verwarmd, waardoor het ook in de winter aangenaam is buiten te zitten. Tijdens het shoppen even gezellig iets drinken of een ijsje eten in de ijssalon. Maar ook ‘s avonds, met name in het weekend, is er volop vertier.

Centrale ligging

De Brouwerij ligt op een prachtige, centrale locatie in de binnenstad van Hulst. De Vlaamse steden Antwerpen en Gent liggen in de nabije omgeving. En verder zijn ook de steden Breda en Rotterdam goed te bereiken vanaf Hulst.

De gemeente Hulst heeft bijna 28.000 inwoners verdeelt over 15 kernen. De stad Hulst zelf kent 10.700 inwoners. Verder heeft Hulst een hoog voorzieningenniveau. Alles op het gebied van cultuur, sport, onderwijs en recreatie is binnen handbereik. De binnenstad van Hulst heeft een ruim winkelaanbod, van exclusieve winkels tot de grote landelijke winkelketens.

Winkelen & Tourisme

Hulst is een leuk winkelstadje met een leuke mix van Nederlandse ketenwinkels en authentieke boetieks. Iedere zondag zijn hier standaard alle winkels geopend vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur. Morres Wonen en de supermarkten al vanaf 10.00 uur. Op maandag is er op de Grote Markt de weekmarkt en op donderdag is daar de versmarkt. Hulst heeft een levendige ondernemersvereniging die garant staat voor vele activiteiten in de stad. 

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn in De Brouwerij Hulst? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel naar (+31) (0)114 76 05 00

Naar de appartementen